Overvinn tannlegeskrekken hos tannklinikken vår i Porsgrunn

Er du redd for å gå til tannlegen? Slapp helt av, du er ikke alene. Det er dessverre mange som lider av frykt og angst når det kommer til tannlegebesøk, og det kan i verste fall ha alvorlige konsekvenser for tannhelsen når man ikke tørr å gå til tannlegen.

Hos Tannlegene Ottestad har vi mye erfaring med tannlegeskrekk, og gjør alltid vårt ytterste for at pasientene våre skal føle seg trygge og godt ivaretatt. Vi tar imot både unge og eldre pasienter som føler ubehag ved å gå til tannlegen, og finner de beste løsningene sammen.

Overvinn tannlegeskrekken

Hvis du lider av tannlegeskrekk eller odontofobi som det ofte kalles, kan det være vanskelig å gå til tannlegen for en rutinemessig sjekk eller for nødvendig behandling, men dette trenger ikke å være tilfelle! Vi kan hjelpe deg med å overvinne tannlegeskrekken din.

Tannlegeskrekk er et alvorlig problem for mange. Som en del av fokuset vårt på å tilby en trygg og komfortabel tannbehandling, er det å håndtere tannlegeskrekk en av våre spesialiteter. Vårt erfarne team av tannleger her i Porsgrunn har mye erfaring med å håndtere pasienter med tannlegeskrekk og gjør det vi kan for å hjelpe deg å føle deg trygg og komfortabel under behandlingen.

tannlegeskrekken

Informasjon og dialog

Noe av det første vi gjør er å gi deg tilstrekkelig informasjon om behandlingen før vi starter. Dette kan hjelpe deg å forstå hva som vil skje under behandlingen og redusere eventuell angst og ubehag. Det er viktig for oss at du er komfortabel og avslappet under behandlingen. Vi har moderne utstyr og bruker smertefrie teknikker for å sikre at du får en så behagelig opplevelse som mulig.

Vi tilbyr også ulike former for bedøvelse, for de som trenger det. Bedøvelse kan hjelpe deg å slappe av og redusere ubehag og angst mens du får behandling. Våre tannleger vil snakke med deg om de forskjellige bedøvelsene vi tilbyr, og sammen kan vi finne den beste løsningen for deg. Man kan lese mer om hvilke behandlinger vi tilbyr her.

Vi forstår at tannlegeskrekk kan være vanskelig å kommer over, men vi er her for å hjelpe deg å få tilbake kontrollen over tannhelsen din. Vårt dedikerte team av erfarne tannleger vil hjelpe deg å føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele tannbehandlingen. Vi håper du vil vurdere å besøke oss på Tannlegene Otterstad i Porsgrunn, og la oss hjelpe deg med å overvinne tannlegeskrekken din.

FAQ

Hva hjelper mot tannlegeskrekk?

Å få god informasjon om behandlingen før man starter kan hjelpe deg å forstå hva som vil skje under behandlingen og redusere angst og ubehag. I tillegg er det lurt å finne en tannlege som har moderne utstyr og bruker smertefrie teknikker. Dette sikrer at du får en så behagelig opplevelse som mulig.

Hvilken tannlege i Porsgunn har mye erfaring med tannlegeskrekk?

Tannlegene Ottestad har mye erfaring med tannlegeskrekk, og gjør alltid sitt ytterste for at pasientene skal føle seg trygge og godt ivaretatt. De tar imot både unge og eldre pasienter som føler ubehag ved å gå til tannlegen, og finner de beste løsningene sammen.

Må jeg ta bedøvelse når jeg går til tannlegen?

For de fleste behandlinger trenger man ikke å ta bedøvelse, men hvis det hjelper deg å slappe av og redusere ubehag og angst mens du får behandling kan det være lurt å ta det. Snakk med din tannlege om de forskjellige bedøvelsene de tilbyr, og hva de anbefaler.