Henvis pasient

Vi tilbyr nå en praktisk digital henvisningsprosess for deg og dine pasienter. Dette gjør det enklere og raskere å sende henvisninger uten behov for postgang.

Ved å benytte deg av vår digitale innsendelsesløsning sikrer du en trygg overføring av pasientinformasjonen. Dine pasienter vil også nyte godt av raskere respons og en mer effektiv prosess.

Send henvisningen digitalt

Send din neste henvisning digitalt. Du vil motta rask tilbakemelding, og all informasjon vil bli behandlet i samsvar med gjeldende GDPR og retningslinjer fra Norsk Helsenett.

Når du som tannlege ønsker å henvise en pasient, ber vi deg om å fylle ut informasjonen her på siden, slik at vi får den direkte.

Klikk på lenken og følg disse trinnene:

 • 1
  Logg inn med Norsk BankID.
 • 2
  Første gang du logger inn, blir du bedt om å opprette en konto.
 • 3
  Last opp henvisningen og bilder, eller skriv henvisningen direkte.
 • 4
  Du vil motta en e-post så snart henvisningen er besvart.

Har du som behandler spørsmål, er du velkommen til å kontakte klinikken.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

Fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder