X

Kontakt oss
Moderne behandlingsmetoder

For å kunne tilby våre pasienter den beste behandling med de beste behandlingsresultater, har vi tatt i bruk de mest moderne behandlingsmetoder.

Nylig har vi innført behandling med bruk av kroppsegne vekstfaktorer for å stimulere vekst og sårtilheling ved kirurgiske behandlinger. Behandlingsprinsippet baserer seg på sentrifugering av en mindre blodprøve slik at blodplatene skilles fra resten av blodet. Et slikt blodplatekonsentrat legges over såret og vi oppnår en raskere og komplikasjonsfri tilheling.

Dette er en behandlingmetode (PRF – Platelet-rich fibrin)som viser så gode behandlingsresultater at den nå benyttes i økende grad innenfor andre kirurgiske og medisinske disipliner.

Ved implantatbehandling har vi de siste årene benyttet en behandlingsmetode (fotofunksjonalisering) der vi øker titanimplantatenes evne og grad til å oppnå benkontakt.

Ved ultrafiolett belysning av titanimplantatene i 5-12 minutter umiddelbart før installasjon i kjeven oppnås en raskere og bedre benkontakt sammenliknet med ubelyste implantater. Denne behandlingen gjør det mulig å belaste implantatene tidligere og reduserer både behandlingstiden og eventuell risiko for implantatløsning.