For å kunne tilby våre pasienter den beste behandling med de beste behandlingsresultater, har vi tatt i bruk de mest moderne behandlingsmetoder.

Nylig har vi innført behandling med bruk av kroppsegne vekstfaktorer for å stimulere vekst og sårtilheling ved kirurgiske behandlinger. Behandlingsprinsippet baserer seg på sentrifugering av en mindre blodprøve slik at blodplatene skilles fra resten av blodet. Et slikt blodplatekonsentrat legges over såret og vi oppnår en raskere og komplikasjonsfri tilheling.

Dette er en behandlingmetode (PRF – Platelet-rich fibrin)som viser så gode behandlingsresultater at den nå benyttes i økende grad innenfor andre kirurgiske og medisinske disipliner.

Ved implantatbehandling har vi de siste årene benyttet en behandlingsmetode (fotofunksjonalisering) der vi øker titanimplantatenes evne og grad til å oppnå benkontakt.

Ved ultrafiolett belysning av titanimplantatene i 5-12 minutter umiddelbart før installasjon i kjeven oppnås en raskere og bedre benkontakt sammenliknet med ubelyste implantater. Denne behandlingen gjør det mulig å belaste implantatene tidligere og reduserer både behandlingstiden og eventuell risiko for implantatløsning.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

Bestill time online

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Skrive en omtale

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

46 44 18 29

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder