X

Kontakt oss
Om oss

Vår tannklinikk er en svært tradisjonsrik klinikk gjennom tre generasjoner. Tannlege Gunnar Otterstad – som var en svært godt ansett tannlege – åpnet sin private tannlegepraksis i Porsgrunn sentrum i 1952 etter å ha virket som skoletannlege i tidligere Eidanger kommune.

Tannlegepraksisen ble videreført av hans tvillingsønner Anders og Per Otterstad i 1988 da praksisen flyttet til nye lokaler i Storgaten 118 sentralt i Porsgrunn.

Anders Otterstad spesialiserte seg i endodonti/rotbehandling og Per Otterstad tok etterutdanning i behandling med tannimplantater.

I dag drives praksisen som en svært moderne og fremtidsrettet tannklinikk der alle former for tannbehandling tilbys. Det betyr at de aller fleste behandlinger utføres i tannklinikken med lite behov for videre henvisning og stort fokus på kontinuerlig videre- og etterutdanning av personalet.

Klinikken har stort fokus på forebyggende behandling for bedret tannhelse og reduserte fremtidige behandlingskostnader for pasientene.

Videre legger vi stor vekt på tilgjengelighet og kan med vår kapasitet tilby pasientene «timeavtale på dagen» ved behov.

Ventetid ved oppmøte til klinikken skal som hovedregel ikke overstige 10-15 minutter da pasientenes tid er like viktig som vår tid.

Vi anser pasientmedvirkning som en viktig forutsetning for en vellykket behandling.

Tannlege Per Otterstad (til venstre) er utdannet tannlege ved Universitetet i Oslo 1982. Han har vært privatpraktiserende tannlege i Porsgrunn fra 1986. Per er aktivt medlem European Assosiation for Osseointegration. Tredje generasjons tannlege Per-Christian Otterstad har nylig startet opp i fulltidsstilling etter to års praksis i den offentlige tannhelsetjenesten i Telemark.