Det er mange som ønsker å rette opp tennene sine, men som ikke ønsker å ha synlige tannreguleringer eller metalliske skinner som både kan være synlige og ubehagelig. Det finnes imidlertid en alternativ løsning – usynlige skinner.

Usynlige skinner, også kjent som aligners, er en type tannregulering som består av gjennomsiktige plastskinner som er skreddersydd for å passe til tennene dine. De fungerer ved å gradvis flytte tennene dine til ønsket posisjon ved et kontrollert trykk. Denne teknologien har vært tilgjengelig i flere år og har vist seg å være en pålitelig og effektiv måte å rette opp tennene på.

ClearCorrect

ClearCorrect er en av de ledende leverandørene av usynlige reguleringer. Deres produkter er utviklet ved hjelp av den nyeste teknologien og tilpasses individuelt for hver pasient. Skinnene er laget av BPA-fri, medisinsk plast og er derfor trygge for bruk. De er også komfortable å ha på, og du vil nesten ikke merke at du går med dem.

Her hos tannlegene Otterstad har vi jobbet med ClearCorrect i flere år og har hatt stor suksess med dette produktet. Vi har hjulpet mange pasienter med å oppnå den ønskede tannposisjonen på en rask og effektiv måte. Vi kan tilby våre pasienter en fullstendig tilpasset behandlingsplan som inkluderer både ClearCorrect usynlige skinner og tannlegebesøk.

Besøk vår tannklinikk i Porsgrunn for usynlig tannregulering

Hvordan fungerer det?

En av de største fordelene med ClearCorrect er nettopp det at de er nesten usynlige. Dette betyr at du kan fortsette å smile og være deg selv uten å føle deg selvbevisst eller ubekvem på grunn av tannreguleringer. I tillegg kan du enkelt fjerne skinnene når du skal spise eller pusse tennene.

ClearCorrect er også en effektiv metode for å rette opp tennene dine. Det er en behandling som du kan benytte deg av til du er fornøyd med resultatet, og har fått de tennene du ønsket deg. Behandlingen kan for eksempel ta 6-18 måneder, avhengig av tannposisjonen.

For de beste resultatene skal man gå med reguleringen i rundt 22 timer hver dag, og skal i utgangspunktet kun ta den ut når man spiser og drikker noe annet enn vann. Hvis du har noen spørsmål, eller kunne tenke deg å høre mer om ClearCorrect og usynlige skinner kan du lese mer her.

Vi i tannlegene Otterstad har veldig god erfaring med usynlige skinner. Gjennom det store tannlegenettverket All About Smiles, har vi fått den kunnskapen og ekspertisen som trengs for å gi deg den beste behandlingen her i Porsgrunn. Vi svarer gjerne på spørsmål, ta kontakt her. 

FAQ

Hva er ClearCorrect?

ClearCorrect er en av de ledende leverandørene av usynlige reguleringer. Deres produkter er utviklet ved hjelp av den nyeste teknologien og tilpasses individuelt for hver pasient. Skinnene er laget av BPA-fri, medisinsk plast og er derfor trygge for bruk. De er også komfortable å ha på, og du vil nesten ikke merke at du går med dem.

Hvor mye skal man gå med usynlig regulering?

For de beste resultatene skal man gå med reguleringen i rundt 22 timer hver dag, og skal i utgangspunktet kun ta den ut når man spiser og drikker noe annet enn vann.

Kan man få usynlige skinner i Porsgrunn?

Vi i tannlegene Otterstad har god veldig god erfaring med usynlige skinner. Gjennom det store tannlegenettverket All About Smiles, har vi fått den kunnskapen og ekspertisen som trengs for å gi deg den beste behandlingen her i Porsgrunn.