Skjeve tenner kan være en belastning for mange av oss – både kosmetisk og helsemessig. Mange får tannregulering som barn, men da er ikke kjevene våre ferdig utviklet. Derfor sitter mange igjen med en følelse av at man skulle ønske at man hadde hatt tannregulering som yngre. Men teknologien endrer seg, og nå finnes det nye, gode metoder for å rette opp tennene uten de tradisjonelle skinnene.

Hva er ClearCorrect og usynlige skinner?

ClearCorrect er en av de nyeste teknologiene på markedet for usynlige skinner til tennene. De er laget av et transparent plastmateriale og plasseres på tennene dine. Du skal ha de på store deler av døgnet, og kun ta de av når du spiser eller drikker noe annet enn kaldt vann.

Ved hjelp av tett oppfølgning vil tennene dine kunne rettes opp gradvis frem til du har oppnådd det resultatet du ønsker.

En del av et stort tannlegenettverk

Her hos Tannlegene Otterstad er vi en del av det store tannlegenettverket All About Smiles, som består av tannleger i hele verden som tilbyr usynlige og avtakbare skinner. Takket være dette store nettverket har vi stor kunnskap og ekspertisen til å kunne hjelpe deg på veien mot det smilet du alltid har drømt om.

Ofte stilte spørsmål om usynlige og avtakbare skinner

  • Hva er prisen på usynlig tannregulering?
    Prisen varierer fra tilfelle til tilfelle. Ta kontakt for å få en konsultasjon, hvor du også vil få detaljert informasjon om prisen på hele forløpet.

  • Kan jeg spise med usynlig tannregulering?
    En usynlig tannregulering skal tas ut når du spiser og drikker annet enn kaldt vann, samt under rengjøring av tenner og skinne. Du skal ha på tannreguleringen ca. 22 timer i døgnet

  • Gjør usynlig tannregulering vondt?
    Det er vanlig å føle litt ubehag i forbindelse med første skinne eller når du bytter skinne, men det vil gå over etter noe tid.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder