Ved tannregulering korrigeres bittavvik og feilstilling av tenner. Tradisjonelt har denne behandling vært utført med fast regulerings-apparat der krefter fra reguleringsapparatet påvirker kjeveveksten hos unge pasienter i vekstperioden.

Behandlingen har stort sett vært utført av spesialister i kjeveortopedi. Med ny teknologi er det nå mulig å regulere tenner og bittavvik med avtakbare usynlige skinner som festes til tennene og benyttes gjennom behandlingssekvenser.

Skinner ved regulering er en behagelig, usynlig, og i mange tilfeller, en rimeligere fremgangsmåte for å regulere tannstillingen.

Dentialign er det perfekte alternativ ved tannregulering, og er helt usynlig. Dentialign fremstilles med transparente skinner laget av plast. De plasseres enkelt på tennene, og dermed endres tennenes posisjon gradvis – helt til du har oppnådd det resultatet du ønsker.

Ved første konsultasjon tas et digitalt/optisk avtrykk med intraoral laserskanner, og ønsket behandlingsmål kommuniseres med tannlegen. Det digitale avtrykket sendes til laboratoriet der det analyseres og ut fra denne analysen fremstilles en 3D modell som viser behandlingsmålet etter endt behandling. Dersom behandling er mulig og ønskelig fremlegges en behandlingsplan med forventet behandlingstid, antall skinner, antall kontroller og pris. Skinnene er helt transparente og synes ikke på plass på tannrekkene, og er svært komfortable å benytte.

Behandlingen egner seg spesielt godt for voksne pasienter der kjeveveksten er avsluttet.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

Bestill time online

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Skrive en omtale

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

46 44 18 29

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder