Dersom du mangler noen tenner, finnes det gode løsninger for deg. Det kan føles skummelt, men i dag finnes det flere løsninger som vi hos Tannlegene Otterstad ønsker å hjelpe deg med. Vi har god erfaring med tannløshet, enten det er snakk om én eller flere tenner, og her kan du lese litt mer om de ulike alternativene.

Hvilke tannerstatninger finnes det?

Det finnes både faste og avtagbare tannerstatninger, og begge mulighetene har sine fordeler. Her hos Tannlegene Otterstad tilbyr vi begge deler, og kan hjelpe deg med å finne beste løsningen for deg og dine behov.

De avtagbare delprotesene kan tas ut ved behov og kan være en midlertidig løsning eller permanent for deg når det er det som passer best. Denne typen tannerstatning festes til nabotennene ved hjelp av noen «krokfester».

De faste tannerstatningene er som navnet tilsier en mer permanent løsning, og er en type brokonstruksjoner.

Hva slags tannerstatning skal jeg velge?

Det finnes fordeler og ulemper ved begge typer tannerstatninger. De avtagbare delprotesene passer hvis du mangler én eller flere tenner, og er en mer økonomisk løsning. Til gjengjeld kan de føre til slitasje på de gjenværende tennene.

De faste tannkonstruksjonene egner seg best til å erstatte 1 til 3 tapte tenner, og er en mer naturlig og permanent løsning som krever mindre vedlikehold. Hos oss vil du få gode råd om hvilken løsning som passer best for deg.

Ofte stilte spørsmål om tannerstatninger

  • Hvor mye koster tannerstatninger?
    Prisen på tannerstatninger vil variere avhengig av typen erstatning og antall tenner som skal erstattes.

  • Ser tannerstatninger naturlige ut?
    Teknologien har kommet langt og det finnes i dag flere løsninger for tannerstatninger som ser svært naturlige ut, og som vil bli tilpasset de naturlige tennene dine.

  • Hva slags tannerstatninger finnes det?
    Det finnes både faste og avtagbare tannerstatninger. De har begge sine fordeler og ulemper, og hva som passer best for deg er individuelt.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder