Noen ganger er ikke fyllingsterapi nok til å reparere en tann. Krone- og brobehandlinger er derfor gode alternativer om noen slitte og ødelagte tenner ikke er mulig å reparere. Hos Tannlegene Otterstad utfører vi trygge behandlinger av dette. Vi holder til i Porsgrunn og du blir møtt av vår sekretær som tar deg godt imot for en eventuell første sjekk for en krone- og brobehandling.

Hva er innlegg/krone- og brobehandling?

En krone- og brobehandling innebærer å erstatte den tannkronen du har fra før med en ny tannkrone. Kronen blir spesialtilpasset din egen tann, både med tanke på utseende og farge. I tillegg vil tannkronen også beskytte den gjenværende delen av tannen din som er slitt.

Forskjellen på innlegg/krone- og brobehandling

Forskjellen på en kronebehandling og en brobehandling er at en tannkrone er en krone tilpasset én tann, og en brobehandling er tannkroner som er sammenhengende. Det sistnevnte er når det mangler flere tenner eller flere tenner er for slitte og skadde.

Bestille time hos Tannlegene Otterstad?

Trenger du en innlegg/krone- og brobehandling er vi klare til å ta deg imot. Det er viktig for oss at du får en trygg opplevelse hos oss og vår relasjon til deg er derfor viktig. Ta kontakt med oss her.

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling starter alltid med en konsultasjon for å bli bedre kjent med dine tenner og tannkjøtt for å finne ut av tannhelsen din. Deretter tar vi avtrykk av tennene dine ved å bruke en digital/optisk intraoral skanner som gir deg en komfortabel opplevelse som pasient. Ved bruk av denne teknologien får vi en helt optimal tilpasning og kvalitet på kronene.

Ofte stilte spørsmål

  • Hva er kronen laget av?
    Vi pleier å fremstille kronene i grunnstoffet zirkonium som er kjent for å ikke være giftig. Dette stoffet innfarges etter fargen på dine tenner på vårt tanntekniske laboratorium.
  • Hva koster en innlegg/krone- og brobehandling?
    Det kommer an på om du skal ha krone eller et implantat. Prisene starter fra 6850 kr.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder