I de tilfeller der det ikke oppnås tilfredstillende feste for de vevsbesparende innleggene, bør det restaureres med fullanatomiske kroner der hele den ødelagte kronedelen erstattes med en metallfri og helkeramisk krone. Pasientkomfortabelt digitalt/optisk avtrykk med intraoral skanner gir mulighet til sementere kroner av helt optimal tilpassning og kvalitet. Kronene er i sin helhet fremstillet i grunnstoffet Zirconium som innfarges på det tanntekniske laboratoriet for optimal estetikk. Selv etter mange års funksjonstid sees ikke mørke metallkanter som tidligere ved bruk av metall-porselenskroner. Det ses ikke teknisk komplikasjoner i form av avskalling av porselen etter lang tids bruk selv hos «tanngnissere».

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

Bestill time online

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Skrive en omtale

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

46 44 18 29

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder