Her hos Tannlegene Otterstad har vi lang erfaring, og tilbyr deg implantatforankrede tannrekonstruksjoner dersom du har behov for dette. Dette er den beste og mest langvarige formen for tannerstatning både med tanke på funksjon og kosmetisk resultat.

Hva er implantatbehandling og implantatforankrede tannrekonstruksjoner?

Det kan være mange grunner til at du mangler en tann. Og skulle uhellet være ute, så kan vi hjelpe deg med å få rekonstruert én eller flere tenner ved hjelp av tannimplantater. Det er en kostbar og tidkrevende behandling, men sluttresultatet er for de aller fleste den beste løsningen.

Kort fortalt starter man prosessen med et inngrep hvor man plasserer en skrue der tannen skal stå. Deretter skal man ikke belaste dette implantatet de neste 2–3 månedene, før man kommer tilbake til oss hvor vi fortsetter implantatprosessen.

Hva er fordelene med tannimplantat?

Du kan få tannimplantat av én enkelt tann eller flere tenner. Prosessen går ut på at man rekonstruerer alt fra roten til kronen på tannen i et holdbart og slitesterk materiale. Den største fordelen med tannimplantater er at implantatet sjelden krever fremtidig behandling. Dermed er det en svært langvarig løsning som på sikt vil lønne seg og være mer komfortabelt for de aller fleste. I tillegg sliter ikke et tannimplantat på nabotennene, slik andre tannerstatninger kan gjøre i mange tilfeller.

Ofte stilte spørsmål om implantatbehandling

  • Er tannimplantat bedre enn bro?

    Et tannimplantat er en mer kostbar løsning, men en mer langvarig og bedre løsning for de aller fleste, da de ikke vil slite på nabotennene. Ta kontakt for å få en individuell konsultasjon.

  • Hva er prisen på implantatbehandling av tennene?

    Prisen på tannimplantater er individuell og avhengig av eksempelvis hvor mange tenner det er snakk om. Bestill en konsultasjon for å få et individuelt prisestimat basert på ditt behov.

  • Hvor lang tid tar implantatbehandling?

    Behandlingsprosessen er individuell, og tannimplantater kan være en tidkrevende prosess. Fra første konsultasjon til ferdig tannimplantat tar det for de fleste fra 4 til 6 måneder.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder