Ordinær fyllingsbehandling utføres i dag av våre 3 tannleger.

Ved utskifting av store fyllinger eller ved stort tap av tannsubstans tilbyr vi oppbygging og restaurering ved tanntekniske fremstillede limte tannfargede fyllingsinnlegg. Disse innleggene er utført i et svært holdbart keramisk materiale og fremstilles i tannteknisk laboratorium etter optisk/digitalt avtrykksprosedyre ved intraoral skanning. Slike avtrykk er svært pasientvennlige og sikrer en helt optimal tilpassning av innleggene uten behov for korreksjonsinnslipning som tidligere måtte påregnes ved konvensjonelt avtrykk med avtrykksmateriale. Innleggsrestaurering ved utskiftning av tidligere fyllinger innebærer helt ubetydelig «borring» med fjerning av tannsubstans, noe som reduserer behov for fremtidig behandling.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

Bestill time online

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Skrive en omtale

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

46 44 18 29

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder