Digital/optisk avtrykk og tannteknisk fremstilling av tannrestaurering ved digital freseteknikk er den nye moderne standard for tannbehandling.

Vi benytter rutinemessig digital/optisk avtrykksprosedyre med en intraoral laserskanner som med stor nøyaktighet avleser konturer inne i munnen.

Pasientene slipper ubehagelig prosedyrer med konvensjonelt avtrykk med hjelp av avtrykksmasse i avtrykksskjeer, noe de fleste omfatter som svært ubehagelig og ukomfortabelt.

Avtrykkene sendes som digitale filer til vårt tanntekniske laboratorium Dentinor A/S i Tønsberg. I motsetning til tannrestaureringer som freses i en maskin i tannlegepraksisen, gir våre tanntekniker-fremstilte arbeider en helt optimal nøyaktighet og tilpassning.

Justering før eller etter fastliming/sementering er derfor som regel ikke nødvendig.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

Bestill time online

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Skrive en omtale

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

46 44 18 29

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder