Her hos Tannlegene Otterstad i Porsgrunn tilbyr vi digital tannbehandling som inngår i for eksempel krone- og brobehandlinger. Ved at vi oppdaterer oss på ny teknologi innen tannbehandlinger gjør det også at du som pasient vil få en enklere, mer komfortabel og trygg opplevelse hos oss. Det er noe som står som et av de viktigste punktene her på vårt tannlegesenter.

Hva er en digital tannbehandling

En digital tannbehandling er at vi kan bruke nye og moderne måter for å behandle tenner. Hos oss har vi en digitalt/optisk intraoral skanner som med stor nøyaktighet avleser munnhulen for konturer. Dette er et veldig effektiv verktøy ved krone- og brobehandlinger.

Den digitalt/optiske intraoral skanneren gir et digitalt avtrykk av tennene dine og blir sendt som digitale filer til vårt tanntekniske laboratorium, Dentinor A/S i Tønsberg. Der vil tannrestaureringen skje ved å bruke en digital freseteknikk som gir helt optimal nøyaktighet og tilpasning. Det er derfor ikke nødvendig å justere noe før eller etter sementering.

Mer behagelig behandling med digital tannbehandling

Siden vi har gjort noen oppdateringer på våre tannbehandlinger ved å digitalisere prosessene, kan vi nå gi pasientene våre behandlinger som er mer behagelige og komfortable. Tradisjonelle avtrykk kunne være ekstremt ubehagelige, fordi det ble brukt avtrykksskjeer med masse i som ble plassert i munnen.

Forundersøkelse hos Tannlegene Otterstad

Innen alle behandlinger er det viktig at vi foretar en forundersøkelse av tennene og tannkjøttet ditt for å kartlegge munnhelsen. Dette for å bli kjent med deg og dine tenner, fordi det setter et fundament til et trygt forhold og en opplevelse hos oss.

Ofte stilte spørsmål

  • Hva koster en digital tannbehandling?
    En digital tannbehandling inngår som en del av en annen behandling, slik som krone- og brobehandling. Det er derfor vanskelig å si hva prisen er, men ta gjerne kontakt med oss om dette.
  • Er en digital tannbehandling trygg?
    Ja, det er den! Den er faktisk enda tryggere og mer komfortabelt enn konvensjonelle behandlinger. Digitaliseringen har gjort at gamle behandlinger og metoder som har vært ubehagelige ikke lenger er nødvendige å bruke.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder