Selv om tannhelsen her til lands blir stadig bedre, er det fortsatt mange som lider av tanntap. Dette kan føre til nedsatt selvfølelse og livskvalitet og tynge mange, i tillegg til at det går utover tyggefunksjonen. Her hos Tannlegene Otterstad tilbyr vi behandling av tanntap, slik at du slipper å bekymre deg.

Hva slags behandlingsmuligheter har man ved tanntap?

Det finnes flere ulike behandlingsmetoder ved tanntap. Vi vil vurdere hva som vil være den beste løsningen for deg og din situasjon. Vi tilbyr tre former for protetisk tannbehandling ved tanntap:

 • Avtakbare helproteser
 • Avtakbare delproteser
 • Forankrede proteser i over- og underkjever

Det finnes altså individuelle behandlingsmetoder enten du lider av delvis tanntap eller total tannløshet. De avtakbare hel- og delprotesene kan tas av ved rengjøring og behov. Ved total tannløshet tilbyr vi rehabilitering med overkjeveproteser og implantatforankrede «trykknapp»-proteser i underkjeven for å få et fullkomment resultat.

Få den hjelpen du trenger ved behandling av tanntap

For mange kan det være skremmende å få behandling av tanntap, da det går tungt utover selvfølelsen og tyggefunksjonen i hverdagen. Her hos Tannlegene Ottestad står vi klare til å kunne hjelpe deg, og for at du skal kunne få hverdagen din tilbake.

Når du kommer til oss for behandling av tanntap, vil vi behandle alle pasientene våre individuelt og finne den beste behandlingsmetoden for deg. På den måten vil du få en tilpasset behandling for dine behov, og dermed en løsning som er holdbar over tid.

Ofte stilte spørsmål om behandling av tanntap

 • Hva betyr protetisk tannbehandling?
  En protetisk tannbehandling er for deg som lider av tanntap. Det finnes ulike behandlingsmetoder, med både hel- og delproteser.

 • Kan jeg få behandling for tanntap?
  Dersom du lider av tanntap, vil du sammen med tannlegen din komme frem til en individuell behandling som passer deg og ditt behov.

 • Hva koster tannproteser?
  Prisen på tannproteser er individuell og avhenger av type protese og behandlingsmuligheter. Ta kontakt for rådgivning.

Bestill time online

Hos oss har du muligheten til å bestille time uten å måtte ringe først. Her har du mulighet til å bestille timer til undersøkelse, puss og rens, akutte timer og bleking.

fortell oss din mening

Når du har vært på klinikken, vil du motta en SMS med et spørreskjema om besøket ditt hos oss. Din mening er å sørge for at vi holder et høyt faglig og hygienisk nivå på klinikken. Vi håper du vil delta.

Vakttelefon

Hvis du har smerter i tannen din, eller hvis du har en akutt tannskade, kan vi kanskje hjelpe deg. Ring vår vakttelefon for å få en akut time.

Åpningstider på kliniken

mandag08:00 – 15:30
tirsdag08:00 – 15:30
onsdag08:00 – 15:30
torsdag08:00 – 15:30
fredag08:00 – 15:30

Ta kontakt til oss

Er det snart lenge siden du har vært hos tannlegen, eller er det bare tid for sjekk? skriv til oss, så kontakter vi deg med en bindende samtale og tilbyr en avtale med oss.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder